How can we secure you?

DATA RECOVERY

Cherub bvba is reeds een begrip in de data recovery markt sinds 2003. Als erkend partner van Western Digital (fabrikant van harde schijven) hebben we het voorrecht om op doorverwijzing te mogen rekenen voor hun klanten.

Meer weten

ONLINE BACK-UP

Cherub Online Back-up is een volautomatisch systeem dat u in staat stelt om al uw back-ups volledig automatisch te laten gebeuren. Via ons eenvoudig in te stellen programma kiest u welke mappen en/of bestanden er bewaard moeten worden, wanneer en hoe vaak dit moet gebeuren.

Meer weten

DATA SECURITY

Niet alleen is Norman Antivirus heel gebruiksvriendelijk, mede dankzij de unieke Norman Sandbox Technology – een proactieve technologie die ongewenste acties van nieuwe en onbekende malware opspoort en stopt – geniet u van de hoogst mogelijke graad van beveiliging!

Meer weten

UP-TO-DATE Online

Met onze tool post u op één kanaal en uw online bericht verschijnt aangepast op uw website, op alle belangrijke sociale media zoals Facebook, Twitter, Google+ & Linkedin, en er vertrekt automatisch een nieuwsbrief per e-mail.

Meer weten

ISL ONLINE Support

Doe net als duizenden bedrijven en particuliere gebruikers over de hele wereld vóór u deden: schakel over op ISL Online voor uw online communicatie. Registreer u vandaag nog en geniet van de haast onbegrensde mogelijkheden. Eén licentie geeft u recht op 4 producten!

Meer weten

Anti-Diefstal DNA

Beveilig uw waardevolle bezittingen met kunstmatig DNA. Met een onzichtbaar strijkje Anti-Diefstal DNA vloeistof markeert u uw waardevolle bezittingen en beschermt ze zo ook indirect tegen diefstal.

Meer weten

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij horen het graag van u.