WE SECURE WHAT’S VALUABLE

uw data, uw klanten, uw eigendom

OVER CHERUB

CHERUB is een Belgische distributeur van gespecialiseerde software oplossingen, afgestemd op de noden van zowel de bedrijven- als de particulierenmarkt. Het bedrijf werd opgericht in 2007 door Jean Loyens als voortzetting van wat hij in 2003 startte als Norman Belgium. De beveiligings- oplossingen van Norman antivirus, eind 2014 overgenomen door AVG technologies, zijn doorheen de jaren het hoofdproduct geweest van Cherub, als zijnde diens importeur-distributeur.

SINDS 2003 SECURITY & RECOVERY

CHERUB ONLINE BACKUP & PUBLISH SERVICES

CHERUB verdeelt buiten de beveiligingsproducten van AVG ook het eigen ONLINE BACK-UP product en verder twee internet communicatie tools:

  • ISLOnline voor online communicatie, ondersteuning en onbeheerde toegang
  • Up-To-Date-Webconcept: een tool om via één aangeefluik een posting te laten verschijnen op alle belangrijkste sociale media.

CHERUB DATA RECOVERY SERVICES

Cherub heeft reeds ervaring met het aanbieden van Data Recovery diensten sinds 2003, toen nog onder naam van Norman Belgium. In 2007 nam Jean Loyens dit data recoverygedeelte mee op in Cherub. Via een partnerlabo wordt voor alle defecte datadragers ondersteuning aangeboden. Speciale prijzen voor particuliere klanten. Bevraag u bij ons voor prijsinfo.

AANGENAME KENNISMAKING

U kunt bij ons terecht met al uw vragen en ideeën bij de beveiliging van uw data en andere dure bezittingen. Graag tot uw dienst.

  • Erik Das
    Erik DasManaging Director