Uw klant is koning, maar laat u dat ook weten?


Beste Cherub klant,

U kent ons van Norman antivirus, online back-up, ISLOnline en data recovery. Wij helpen u nu ook om uw online strategie te verbeteren en te vereenvoudigen door met 1 klik up-to-date te zijn met al uw social media!


Uw klanten hebben reeds hun vertrouwen in u uitgesproken door bij u te kopen. Wist u dat deze mensen dagelijks overstelpt en verleid worden met honderden zo niet duizenden reclameboodschappen per dag? Zeker in tijden van crisis en dreigende concurrentie van buitenlandse aanbieders via het internet is het van groot belang op regelmatig tijdstip te communiceren met uw klanten en zo hun vertrouwen steeds weer te winnen.

Blog als aangeefluik in uw koninkrijk

Een blog is een snelle en eenvoudige manier om interessante informatie te delen en te scoren op het internet. Elk blogbericht wordt geïndexeerd door Google en kan dus een extra zoekresultaat opleveren. Dit verhoogt uw vindbaarheid en naambekendheid aanzienlijk! 


Google helpt ons dankzij rapporten rond zoekgedrag, woordgebruik en trends om te weten wat er wanneer moet geblogd worden. Door te meten wanneer de juiste boodschap op het juiste moment moet gepost worden, kunnen we zelfs een communicatieplan opstellen zodat uw berichten de grootste kans hebben op succes!

Het vraagt allemaal veel tijd, zowel in voorbereiding als in uitvoering. Goed communiceren is immers een onmisbaar aspect van zaken doen. Uw klanten willen u vinden op een manier die voor hen vanzelfsprekend en gemakkelijk is. Wij maken het voor u gemakkelijk.

Wij helpen u met het opzetten van een eenvoudige structuur om uw boodschap via diverse kanalen de wereld in te sturen. Via één aangeefluik uw boodschap verspreiden.
Wij leggen het U uit.

Bovendien vergroot u de kans dat u hoger scoort in Google en dat u gevonden zal worden via de verschillende publicaties.

Wij mogen U succesvol maken? Dan maken wij voor u een gratis analyse om eenvoudig UP-TO-DATE te blijven met uw klanten. Wacht niet langer en contacteer ons.

Wij staan voor U klaar!


Met vriendelijke groeten ▫ Bien à vous ▫ With kind regards
Jean Loyens, zaakvoerder/directeur Cherub bvba/sprl
CHERUB Data Security & Recuperatie
Computerbeveiliging - Sécurité d’ordinateur - computer security
Cherub bvba Grote Baan 119 b2 – 3511 Hasselt – België/Belgique
Tel: +32 (0)11 323 022 | Fax: +32 (0)11 323 050 sales@cherub.be
Data recovery – récupération de données – Data Recovery:
http://www.ikwilmijndataterug.be en datarecovery@cherub.be
Tel: +32 (0)11 360 266   24/7/365, also nights (for emergencies)

Ook interessant voor u

Nieuws & Events

Graag een demo? 15 Dagen GRATIS testen

U kunt nu geheel vrijblijvend ISL Online gedurende 15 dagen uitproberen. Laat ons iets weten via ons aanvraagformulier of geef ons een seintje op +32 (0)11 323 022.