Antivirus - Data Security

NORMAN Antivirus wordt uit de handel genomen.
Alle Normanklanten kunnen overschakelen naar AVG

Lees hieronder hoe u kan overschakelen van Norman naar AVG

Praktisch:

  1.  
  2. Klanten met een Normanproduct dat weldra gaat verlopen: u zal zoals steeds een uitnodiging tot betaling ontvangen van Cherub, maar ditmaal niet met een verlenging voor Norman, maar voor een overstap naar AVG. Betaal de juiste som op onze rekening, vermeld uw contractnummer (AB……) en bij ontvangst van uw betaling zullen we u een nieuwe AVG sleutel bezorgen, met tevens een verwijzing naar de handleiding van hoe u kan overstappen van Norman naar AVG. Gaat u niet in op de uitnodiging, dan verloopt uw Norman antivirus op de aangeduide datum en bent u niet langer meer beveiligd.
    ​​​​​​​
  3. Klanten die beschikken over een Normanproduct dat nog niet meteen verloopt: u zal in de loop van 2017 benaderd worden met een vraag om Norman te verwijderen en te vervangen door een geldig AVG-product, zodat u uw licentie kan voortzetten met het nieuwste AVG-product. Omdat het gaat over alle klanten met een geldige Normanlicentie kan het even duren eer u wordt benaderd. Mocht u hulp nodig hebben bij de overstap, dan mag u contact opnemen met AVG via de helpdesk 02/402.71.80, elke werkdag tussen 9 en 17 uur. Gelieve ermee rekening te houden dat er wachttijden zullen zijn, gezien er wellicht vele klanten beroep zullen willen doen op de helpdesk.
  4.  
 

Norman antivirus verdwijnt, maar AVG antivirus verschijnt

Norman werd eind 2014 overgenomen door AVG. Nu is besloten om het merk Norman binnen het jaar (eind 2017) uit de handel te halen en te vervangen door AVG.

Bestaande Normanklanten hoeven niet te vrezen dat ze in de kou komen te staan. AVG staat immers in voor een vlotte overgang van Norman naar AVG, zodat uw computer goed beveiligd blijft

en dit minimaal voor de licentietijd die u nog heeft
van uw Norman antivirus.

Elke Normanklant krijgt een uitgebreide versie van AVG in ruil voor een nog lopende licentie. Gratis overstap, inclusief begeleiding waar nodig en aan het eind van uw licentie kan u verlengen tegen verlengtarief.

Bekijk alvast deze korte, weliswaar iets oudere, maar heldere video, die aangeeft dat AVG uw vertrouwen evenzo waard is als Norman. U kan klikken op het vertaling icoontje onderaan. Mocht het Nederlands niet meteen verschijnen, dan kan u via het tandwieltje de taal wijzigen.

Vraag nu uw GRATIS AVG proefabonnement aan

Bescherming tegen de gevaren van het internet

ANTIVIRUS & ANTISPYWARE

Beschermt uw computer tegen malware (virussen, spyware, enz.) – Beschermt tegen nieuwe, onbekende virussen – Hierdoor kunnen virussen niet binnendringen via e-mail en instant messaging (IM) – Planner voor scannen – Screensaver met malwarescanner

PERSONAL FIREWALL

Hackers kunnen hiermee geen toegang krijgen tot uw computer – Inspecteert inkomend en uitgaand verkeer op uw computer – Voorkomt dat criminelen uw gegevens stelen – Stopt aanvallen van geïnfecteerde websites​​​​​​​


PRIVACY TOOLS

Veilig verwijderen van documenten en gegevensbestanden – Opschonen van geschiedenis en tijdelijke bestanden

ANTISPAM

Houdt spam buiten uw postvakken – Detecteert en filtert phishingpogingen

PARENTAL CONTROL

Voorkomt toegang tot ongeschikte websites – Werkelijke inhoudscontrole op websites – Individuele toegangsprofielen – Tijdslimiet voor internettoegang van minderjarigen​​​​​​​

INTRUSION DETECTION

Blokkeert inbraakpogingen – Geavanceerd hulpprogramma voor rapportage over verdachte activiteiten​​​​​​​

AVG Antivirus komt in meerdere smaken

voor zowel particulieren als bedrijven

Thuis & Kantoor aan huis

Voor zakelijke diensten, contacteer Cherub voor een maatofferte

U kunt op beide oren slapen

Laat AVG uw computer beveiligen. Installeer het en vergeet het. Slaap gerust!

Vraag nu uw GRATIS AVG proefabonnement aan

Vraag & Antwoord

How can we secure you?

DATA RECOVERY

Cherub is reeds een begrip in de data recovery markt sinds 2003. Als erkend partner van Western Digital (fabrikant van harde schijven) hebben we het voorrecht om op doorverwijzing te mogen rekenen voor hun klanten.

ONLINE BACK-UP

Cherub Online Back-up is een volautomatisch systeem dat u in staat stelt om al uw back-ups volledig automatisch te laten gebeuren. Via ons eenvoudig in te stellen programma kiest u welke mappen en/of bestanden er bewaard moeten worden, wanneer en hoe vaak dit moet gebeuren.

DATA SECURITY

AVG Antivirus is een pionier op het gebied van computerbeveiliging. Wij bieden consumenten en bedrijven een breed scala aan beschermings-, prestatie- en privacy-oplossingen.  We maken deel uit van de Avast-familie van digitale beveiligingsproducten, die als doel heeft mensen overal ter wereld te beschermen.

UP-TO-DATE ONLINE

Met onze tool post u op één kanaal en uw online bericht verschijnt aangepast op uw website, op alle belangrijke sociale media zoals Facebook, Twitter, Google+ & Linkedin, en er vertrekt automatisch een nieuwsbrief per e-mail.

ISL Online Support

Doe net als duizenden bedrijven en particuliere gebruikers over de hele wereld vóór u deden: schakel over op ISL Online voor uw online communicatie. Registreer u vandaag nog en geniet van de haast onbegrensde mogelijkheden. Eén licentie geeft u recht op 4 producten!

Nieuws & Events

Graag een demo? 15 Dagen GRATIS testen

U kunt nu geheel vrijblijvend ISL Online gedurende 15 dagen uitproberen. Laat ons iets weten via ons aanvraagformulier of geef ons een seintje op +32 (0)11 323 022.