Cherub Online Back-up

Hoe uw meest kostbare data beveiligen?

Doe het met online back-up in de Benelux.

Cherub Online Back-up

De meest veilige en volledig geautomatiseerde methode voor al uw back-ups. Lokaal en Online op onze servers in de Benelux! Wij bieden u 2 variaties:

Online back-up user

Online back-up voor users is de meest eenvoudige versie om online te back-uppen. Zonder al te veel poespas een volledig geautomatiseerd systeem dat al uw back-upzorgen wegneemt.

Online Back-up Manager

Online Back-up Manager is het ideale systeem voor back-ups van allerhande servers.

Cherub Online Back-up User

Ideaal voor de particulier en de zelfstandige ondernemer

Meer Weten

 How can we secure you?

DATA RECOVERY

Cherub is reeds een begrip in de data recovery markt sinds 2003. Als erkend partner van Western Digital (fabrikant van harde schijven) hebben we het voorrecht om op doorverwijzing te mogen rekenen voor hun klanten.

ONLINE BACK-UP

Cherub Online Back-up is een volautomatisch systeem dat u in staat stelt om al uw back-ups volledig automatisch te laten gebeuren. Via ons eenvoudig in te stellen programma kiest u welke mappen en/of bestanden er bewaard moeten worden, wanneer en hoe vaak dit moet gebeuren.

DATA SECURITY

AVG Antivirus is een pionier op het gebied van computerbeveiliging. Wij bieden consumenten en bedrijven een breed scala aan beschermings-, prestatie- en privacy-oplossingen.  We maken deel uit van de Avast-familie van digitale beveiligingsproducten, die als doel heeft mensen overal ter wereld te beschermen.

UP-TO-DATE ONLINE

Met onze tool post u op één kanaal en uw online bericht verschijnt aangepast op uw website, op alle belangrijke sociale media zoals Facebook, Twitter, Google+ & Linkedin, en er vertrekt automatisch een nieuwsbrief per e-mail.

ISL Online Support

Doe net als duizenden bedrijven en particuliere gebruikers over de hele wereld vóór u deden: schakel over op ISL Online voor uw online communicatie. Registreer u vandaag nog en geniet van de haast onbegrensde mogelijkheden. Eén licentie geeft u recht op 4 producten!

Nieuws & Events

Graag een demo? 15 Dagen GRATIS testen

U kunt nu geheel vrijblijvend ISL Online gedurende 15 dagen uitproberen. Laat ons iets weten via ons aanvraagformulier of geef ons een seintje op +32 (0)11 323 022.