Data Recovery

U wil uw verloren data terug?

CHERUB bezorgt uw data terug van uw computer, tablet, smartphone, raid harddisks, …

SINDS 2003

Cherub bvba is reeds een begrip in de Data Recovery markt sinds 2003. Als erkend partner van Western Digital (fabrikant van harde schijven) hebben we het voorrecht om op doorverwijzing te mogen rekenen voor hun klanten.

WERKWIJZE

Na ontvangst van uw informatiedrager (externe schijf, harde schijf, smartphone, tablet, Flash memory, Raid system, …) worden de problemen vastgesteld en een bestek opgemaakt voor de herstelling en recuperatie van uw verloren data. Pas na uw goedkeuring gaan wij van start.

PRIVACY

U kunt rekenen op onze discretie en professionaliteit. Uw data zal na recuperatie ook volledig van onze servers verdwijnen. Wij garanderen uw privacy voor 100%. Onze jarenlange samenwerking met politie en gerecht inzake data recovery getuigt hiervan.

VRIJBLIJVENDE DIAGNOSE

Na ontvangst van uw informatiedrager, doen wij voor u een vooronderzoek om de juiste diagnose te kunnen stellen van uw data problemen.

Data Recovery van alle digitale informatiedragers

uw defecte harde schijf, SSD, flash kaart, USB-memory stick, CD, DVD, RAID-systeem met meerdere schijven, smartphone of gsm, foto’s, digitale filmpjes, …

Aanvraagformulier

Uw reddende data engel

Als tevens zijnde een betrouwbare partner in de computerbeveiliging beschikt Cherub over een groot partnernetwerk, dat naast het gebruik maken van Cherubs producten, ons ook hun klanten toevertrouwt voor data recovery.

“Betrouwbaarheid, eerlijkheid en gedrevenheid kenmerken Cherub niet enkel bij onze klanten, maar ook bij de labo’s waarmee we samenwerken.”

Onze prijslijst kan u HIER vinden.

Voor meer uitleg kan u ons 24/7 telefonisch bereiken via

+32 (0)11 360 266

VRIJBLIJVENDE diagnose & offerte

Gratis pick-up bij doorgaande recovery, geen recovery = geen werkkosten.

DIAGNOSE

Wij geven slaapadvies dat voor u van toepassing is en niet wat het beste is voor onze portemonnee.

OFFERTE

We leggen duidelijk uit wat er in het product zit, de focus ligt erop dat het product goed is voor u.

DATA RECOVERY

Elke persoon is uniek en daarom is onze behandeling ook telkens uniek en op maat van uw noden.

BACK-UP

We geven advies, begeleiden u waar nodig en leveren het bed af zoals u het graag gewild had.

DATA TERUG

Wil je enkel advies? Dat kan, ga met ons advies naar jouw gewenste winkel en weet zo wat je koopt.

Hoevel kost Data Recovery?

Prijslist

Dringend hulp nodig? Meer vragen?

U kan ons 24/7 telefonisch bereiken of via e-mail op datarecovery@cherub.be

+32 (0)11 360 266

How can we secure you?

DATA RECOVERY

Cherub is reeds een begrip in de data recovery markt sinds 2003. Als erkend partner van Western Digital (fabrikant van harde schijven) hebben we het voorrecht om op doorverwijzing te mogen rekenen voor hun klanten.

ONLINE BACK-UP

Cherub Online Back-up is een volautomatisch systeem dat u in staat stelt om al uw back-ups volledig automatisch te laten gebeuren. Via ons eenvoudig in te stellen programma kiest u welke mappen en/of bestanden er bewaard moeten worden, wanneer en hoe vaak dit moet gebeuren.

DATA SECURITY

AVG Antivirus is een pionier op het gebied van computerbeveiliging. Wij bieden consumenten en bedrijven een breed scala aan beschermings-, prestatie- en privacy-oplossingen.  We maken deel uit van de Avast-familie van digitale beveiligingsproducten, die als doel heeft mensen overal ter wereld te beschermen.

UP-TO-DATE ONLINE

Met onze tool post u op één kanaal en uw online bericht verschijnt aangepast op uw website, op alle belangrijke sociale media zoals Facebook, Twitter, Google+ & Linkedin, en er vertrekt automatisch een nieuwsbrief per e-mail.

ISL Online Support

Doe net als duizenden bedrijven en particuliere gebruikers over de hele wereld vóór u deden: schakel over op ISL Online voor uw online communicatie. Registreer u vandaag nog en geniet van de haast onbegrensde mogelijkheden. Eén licentie geeft u recht op 4 producten!

Nieuws & Events

Graag een demo? 15 Dagen GRATIS testen

U kunt nu geheel vrijblijvend ISL Online gedurende 15 dagen uitproberen. Laat ons iets weten via ons aanvraagformulier of geef ons een seintje op +32 (0)11 323 022.