ISL Online Support

ISL Online, de betere TeamViewer

Remote desktop software met de nadruk op veiligheid aan een betere prijs.

Veel van onze klanten gebruikten TeamViewer om hun klanten te ondersteunen. Ze stoorden zich echter aan de constante wijzigingen in het licentiebeleid en begonnen zich ook af te vragen of het gepast was om al hun klantgegevens in de TeamViewer cloud te hebben.

De criteria voor andere remote support software waren duidelijk : vergelijkbare functies, nadruk op veiligheid, betere prijzen en de mogelijkheid om een ​​eigen server te hebben.

Van bijna alle applicaties was uiteindelijk ISL Online, TeamViewer voor professionals, de winnaar die aan alle vereisten voldeed.

Volledig werkende 15-dagen testversie verkrijgbaar!

Ondersteun uw klanten op afstand

Start een technische ondersteuningssessie in seconden of bereik een onbemande computer. Zie het scherm en beheer een externe computer of mobiel apparaat.

START EEN NIEUWE SESSIE

Operator werkt met ISL Light 4 voor Windows, Mac of Linux om een nieuwe ondersteuningssessie te starten.

DEEL SESSIECODE

Vraag uw klant om deel te nemen door een unieke sessiecode in te geven.

BEHEER EXTERN BUREAUBLAD

Client neemt deel aan een sessie en deelt het scherm van zijn computer of mobiel appartaat met de operator.

Zet een externe sessie op met een enkele klik

Slechts 2 seconden om te connecteren met uw klant

MAXIMALE BEVEILIGING

ISL Online garandeert maximale beveiliging met top-industrie-standaard beveiligingstechnologieën: AES 256-bit eind-tot-eind encryptie.

ZOOM OPTIES VOOR MEER KIJK

Om de beste zichtbaarheid te krijgen van het externe scherm kan u kiezen tussen twee verschillende zoom opties.

FIREWALL-VRIENDELIJK

Maak elke remote externe bureaublad verbinding naadloos doorheen een firewall, zonder afbreuk te doen aan uw veiligheid.

SESSIE OPNAMES

ISL Light 4 voegt sessie opname toe als vereenvoudigingshulp. Druk op de Rec knop, neem uw sessie op en speel ze later af met de ISL speler. Aangeraden voor training doeleinden of voor latere analyses.

SCHERMDELING OP ZIJN BEST

ISL Online’s eigen Internet Screen Sharing Codec (ISSC) is geoptimaliseerd om de snelste en meest soepele schermdeling te krijgen sinds de geboorte van ISL Light, waardoor het zelfs moeilijk te geloven is dat u op een computer werkt die duizenden kilometers verderop staat. Kies tussen hoge snelheid en hoge kwaliteitsmodus.

MULTI-MONITOR SUPPORT

ISL Light 4 detecteert het aantal monitoren aan de andere kant en biedt u dienovereenkomstig monitor iconen in de bovenste werkbalk. Dit staat u toe om te wisselen tussen de verschillende schermen of om ze allemaal te zien middels een klik.

Cross-platform ondersteuning

Voer efficiënte technische ondersteuning uit vanaf alle belangrijke platforms en apparaten.

Dit is wat de klanten zeggen

 •  
 • 80% van alle technische hulp werd opgelost door hulp op afstand
 • Snellere probleem oplossing
 • Operators presteren 30% beter
 • Alles in één oplossing voor ontelbare online scenario’s
 • Aanzienlijke kostenbesparingen
 • Eén licentie voor een hele bedrijvengroep
 • Uniek licentiemodel zorgt voor een sterke ROI 65%+ besparing in ondersteuningskosten
 • Tijdwinst
 • Verminderde administratieve handelingen
 • Integratie met bestaande zakelijke software
 • Uitstekende technische ondersteuning uitgevoerd door ISL Online professionals
 •  

”We gebruiken ISL Online live chat sinds 2010. Met de live monitoring en de krachtige rapport mogelijkheden die hun team voor ons ontwikkelden zijn we in staat geweest om de prestaties van onze professionals in het contact centrum te optimaliseren en alzo verhoogden we de toch reeds hoge normen van onze klantenondersteuning.”
Álvaro Rudíez, Arsys

“We zijn erg tevreden met het product dat we gekozen hebben. De ISL Online hulp op afstand ISL Light biedt betrouwbaarheid, hoge snelheid en hoge kwaliteit schermdeling en sessie opnames, terwijl het product super eenvoudig te gebruiken is.”
Dietmar Elsler, Raiffeisen Online​​​​​​​

Benader veilig onbeheerde computers

Toegang tot een onbeperkt aantal externe computers, servers en mobiele apparaten vanaf één plaats. Beheer programma’s, bestanden en apps via het internet.

BUREAUBLAD ICOON

Connecteer met computers op afstand met één klik zonder een browser te openen.

ONBEPERKT BESTANDEN DELEN

Deel bestanden van uw computer zonder ze te uploaden naar de cloud en beheer ze snel van overal.

WAKE ON LAN

Beheer een computer op afstand zelfs indien deze uitgeschakeld is, in slaapstand of in stand-by-modus.

SYSTEEMINFORMATIE EXTERN SYSTEEM

Verzamel vitale informatie over een externe computer, zoals CUP, geheugen en dataschijven.

ISL Online – Video Tutorials

Live Chat

Remote Access

Web Conference

How can we secure you?

DATA RECOVERY

Cherub is reeds een begrip in de data recovery markt sinds 2003. Als erkend partner van Western Digital (fabrikant van harde schijven) hebben we het voorrecht om op doorverwijzing te mogen rekenen voor hun klanten.

ONLINE BACK-UP

Cherub Online Back-up is een volautomatisch systeem dat u in staat stelt om al uw back-ups volledig automatisch te laten gebeuren. Via ons eenvoudig in te stellen programma kiest u welke mappen en/of bestanden er bewaard moeten worden, wanneer en hoe vaak dit moet gebeuren.

DATA SECURITY

AVG Antivirus is een pionier op het gebied van computerbeveiliging. Wij bieden consumenten en bedrijven een breed scala aan beschermings-, prestatie- en privacy-oplossingen.  We maken deel uit van de Avast-familie van digitale beveiligingsproducten, die als doel heeft mensen overal ter wereld te beschermen.

UP-TO-DATE ONLINE

Met onze tool post u op één kanaal en uw online bericht verschijnt aangepast op uw website, op alle belangrijke sociale media zoals Facebook, Twitter, Google+ & Linkedin, en er vertrekt automatisch een nieuwsbrief per e-mail.

ISL Online Support

Doe net als duizenden bedrijven en particuliere gebruikers over de hele wereld vóór u deden: schakel over op ISL Online voor uw online communicatie. Registreer u vandaag nog en geniet van de haast onbegrensde mogelijkheden. Eén licentie geeft u recht op 4 producten!

Nieuws & Events

Graag een demo? 15 Dagen GRATIS testen

U kunt nu geheel vrijblijvend ISL Online gedurende 15 dagen uitproberen. Laat ons iets weten via ons aanvraagformulier of geef ons een seintje op +32 (0)11 323 022.