CHERUB Data Security - Data Recovery - Remote Support Software

Belangrijke informatie over Norman Antivirus: Klik op de knop antivirus & data security hieronder

Cherub beschermt uw data, uw klanten & uw eigendom

Harde schijf gecrasht? GSM laten vallen? Data kwijt?

Data Recovery sinds 2003

Beveilig uw data binnen de Benelux

Ontdek de meest veilige en volledig geautomatiseerde methode voor al uw back-ups op servers in de Benelux

Online publiceren via één aangeefluik

op uw site, shop, blog, social media en per mail

Help uw klanten meteen online

via externe bureaublad software, via live chat op uw site & host online vergaderingen (webinars)

DATA RECOVERY

Cherub is reeds een begrip in de data recovery markt sinds 2003. Als erkend partner van Western Digital (fabrikant van harde schijven) hebben we het voorrecht om op doorverwijzing te mogen rekenen voor hun klanten.

ONLINE BACK-UP

Cherub Online Back-up is een volautomatisch systeem dat u in staat stelt om al uw back-ups volledig automatisch te laten gebeuren. Via ons eenvoudig in te stellen programma kiest u welke mappen en/of bestanden er bewaard moeten worden, wanneer en hoe vaak dit moet gebeuren.

DATA SECURITY

AVG Antivirus is een pionier op het gebied van computerbeveiliging. Wij bieden consumenten en bedrijven een breed scala aan beschermings-, prestatie- en privacy-oplossingen.  We maken deel uit van de Avast-familie van digitale beveiligingsproducten, die als doel heeft mensen overal ter wereld te beschermen.

Blijf op de hoogte van onze tips & advies

 Wij houden u graag op de hoogte van ons laatste nieuws, tips & advies. Bezoek daarom zeker regelmatig onze blog en vergeet u zich niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

UP-TO-DATE ONLINE

Met onze tool post u op één kanaal en uw online bericht verschijnt aangepast op uw website, op alle belangrijke sociale media zoals Facebook, Twitter, Google My Business & Linkedin, en er vertrekt automatisch een nieuwsbrief per e-mail.

ISL Online Support

Doe net als duizenden bedrijven en particuliere gebruikers over de hele wereld vóór u deden: schakel over op ISL Online voor uw online communicatie. Registreer u vandaag nog en geniet van de haast onbegrensde mogelijkheden. Eén licentie geeft u recht op 4 producten!

Nieuws & Events

U BENT VAN HARTE WELKOM IN ONZE KANTOREN

Wat Cherub klanten zeggen

Van ganser harte dank voor uw snel en vriendelijk antwoord en voor de duidelijke uitleg. Ik heb het op mijn computer al geprobeerd en het is goed gelukt, dus bij de anderen zal het ook wel lukken. Heel hartelijk dank voor uw goede diensten!

Zuster Martine

Mijnheer Das, Heel erg bedankt voor uw tussenkomst. Ben onder de indruk. Met vriendelijke groeten

Marc Bulthé

Geachte heer Das, Hartelijk dank om dit voor mij in orde te brengen! Het probleem is opgelost! Dank u wel! :-) Met bijzonder vriendelijke groeten

Jef Zagers

Graag een demo? 15 Dagen GRATIS testen

U kunt nu geheel vrijblijvend ISL Online gedurende 15 dagen uitproberen. Laat ons iets weten via ons aanvraagformulier of geef ons een seintje op +32 (0)11 323 022.